Regnbågsbron

Kroppsmarkesn Solitaiere  Tess springer med sina kompisar på ängarna. Hon gav så många skratt och kärlek denna mycket speciella hund. Annika och Peter tog så väl om henne och jag är så tacksam för att jag fick träffa henne i sommras.  Sov gott mitt hjärta. Vi är många som kommer sakna dig.

Kroppsmarkens Solitaire

2011-2024

Kroppsmarkens Oldfashion Me `"Nike" tiken allt startade med och hennes dotter ur hennes första kull Limeflowers Hera springer nu tillsammans på ängarna utan smärta och sjukdom. Saknaden är stor efter er men vi ses ju igen.

Kroppsmarkens Oldfashion Me

2010-2021

Limeflowers Hera

2014-2021

Aldelles för tidigt fick dessa 2 pojkar från Heras 2:a kull lämna jordelivet. Leo & Baylie slipper i alla fall ha ont och lida. 2020-2021

Himlen har fått en ny ängel, vår älskade Tilda har lämnat oss för att springa fritt på de gröna ängarna på andra sidan regnbågsbron tillsammans med de andra vännerna som har lämnat oss. Nu slipper du ha ont min älskade vän kommer att sakna dig.

Klicka på namnet och på kortet för att se fler kort av Tilda!

Dipper's Bossa Nova Baby2011-2012

Klara var min nya avelstik..var det tänkt men ibland spelar livet en ett spratt. Hon var en glad och lättlärd tjej som bara älskade att apportera, tog inte mer än ett par gånger förren hon fatta galoppen med den leken. Denna lilla tjej hade mycket ont och det enda rätt mot henne var att låta henne somna in.Sov gott lilla gumman vi ses igen

PRIFFE 1988-2002

Priffe var min första egna hund.Vi gick en massa kurser och tränade mycket. Han var en riktig stjärna i lydnadsklas 1.Priffe var glad för alla och när han var valp åkte han mer än gärna bak på trehjulingen när dagbarnen körde hemma på gården. Jag lärde mig mycket av denna man och vi hade många roliga år tillsammans.

Bazzakulls Fifty Fifty 1998-2001

Tossan som vi kallade henne var en tik som flyttade till oss som ettåring, hon var en underbar hund men tyvärr fick hon separationsångest och visade i sitt handlande att vi inte kunde lite på henne så vi lät henne somna in men hon finns alltid i våra hjärtan

Ässet's Pleasant Surprisef:2001-2012

Zacco var en glad skit, alltid med på noterna.Vi var ute och tävlade en hel del lydnad ihopa med blandade resultat. Tror det var så att mina tävlingsnerver spelade en stor roll.

Ässet's Redy To Runf: 2003-2016

Zigge var en underbar kille, dock klarade han inte av att bli lämnad så jag var tvungen att ta besslutet att placera om honom till ett äldre par. Där levde han ett fantastiskt liv.