Nyheter 2024

Nyheter 2024

24-03-24

Fick det tråkiga beskedet att Tess har lämnat oss, 12,5 år gamal. Man vet ju att den dagen ska komma men man är aldrig riktigt förberedd ändå. Jag är så tacksam för att fått ha henne i mitt liv och att Peter och Annika sedan tog så väl hand om henne i nästan 8 år. Hon var en Once In A Life time hund. Som tur är har jag ju kvar henne i Nova och Luna.

Har annars  varit rätt lugnt var på utställning i Moheda. Hade Axel och Luna med mig och de skötte sig utmärkt.  Jag har även dömt inofficiellt på LRK Östras utställning, mycket intressant att stå på andra sidan och känna på hur det kan vara. Inte helt enkelt detta med att döma hund.

Vi har även haft förmånen att gå en handlerkurs för Anna Geswint Eriksson det var så givande och vi lärde oss massor som vi nu måste fortsätta träna på för att få till det i ringen. Uppfödarutbildningen som labradorklubben annordnade är nu avslutad och det har varit mycket bra. 

24-01-13 Det nya året har startat lugnt och skönt. Eftersom de hade flyttat My Dog en helg så kunde inte jag delta detta året. Det är bra man kan hålla koll på resultat och finaler hemma i soffan då.

Limeflowers Everglow var där båda dagarna och enligt rapport så skötte han sig utmärkt. Man ska ju veta att detta är ett stort event och vi kan ju konstatera att grabben är trygg och stabil.


Nu blir det till att börja planera inför kommande aktiviteter 2024.