Nyheter 2023

Nyheter 2023

23-12-26 Då var det tid att summera året som varit och börja planera för 2024. Det har varit ett bra år. Hildas valpar börjar bli stora och Aila har varit ute i vänstervarv vid 2 tillfällen där hon gjort bra ifån sig. Senast var vi i Danmar på Juleutställningen där Renecca Hodge GB dömde. Aila vann sin klass, BIR-valp och slutligen BIS-1, Axel blev 2;a i sin klass och Viva 3:a. Luna fick excellent placerade sig 2;a med Ck, sedan oplacerad. 


Jag tog med mig Ina och Luna till Stockholm där Richard Staffod GB dömde och Luna fick excellent och placerade sig 3:a med en superfin kritik. Då detta var årets sista utställning så blir det lugnt en stund framöver blir eventuellt några inofficiella med Aila för träningens skull.


Nästa års äventyr är i planering men vad det blir vet man ju aldrig, allt beror på hur resten av livet utvecklas. Om det blir någon valpkull har jag inte bestämt än då det verkar vara rätt trögt på försäljningssidag så kanske jag sjuter upp det tills nästa år men som sagt vem vet vad som händer.

Önskar er alla en skön fortsättning och ett Gott Nytt År 

23-11-26 Inofficiell utställning Labradorklubben Småland


Idag har Limeflowers Everglow " Axel" varit på utställning

Domare: Gunnar Furvik

Han vann valpklass 4-6 mån med HP och sedan blev han BIR valp

Grattis My det gjorde ni bra. Vilken fin kritik ni fick.

23-11-13 I helgen har det varit utställning i Åstorp. Det var rasspecialisten Jan-Erik Ek som dömde.

Malin och Viva sprang vänstrvarv och gjorde det med bravur.

BIR valp och sen slutade de som BIS-valp 4 i finalen. Stort grattis från oss. Tyvärr han jag inte vara där och ta kort eller se dem men jag förmodar att de skötte sig. 

fotograf Angelfoton

23-11-03 Vår kära Matisse kom hem igen och har varit här 1 en vecka men idag flyttade han igen denna gången till Krika. Nu önskar vi Robin och Ida en härlig framtid med en härlig valp.

23-11-03 Idag har vi varit i Växjö på utställning. Luna visade sig som alltid från sin bästa sida. Excellent och placerad 4:a i konkurrensklassen.

23-10-21 Idag har vi varit på inofficiell utställning i Häsleholm med ett gäng Limeflowers valpar. De skötte sig utmärkt och det gick bra för oss alla.

Limeflowers Everglow ( Axel) BIM valp Grattis My

Limeflowers Viva La Vida (viva) BIR, BIG-2 Grattis Malin

Limeflowers The Scientist (Aila) kom 2:a 

Limeflowers My Universe (Asta) kom 3:a Grattis Ann

Sen blev vi 2:a i syskonklassen så man kan inte vara annat än nöjd.

Axel BIM-valp                                   Viva BIR-valp

My och Axel vilket team visade sig så fint så

Syskonklass där vi blev 2:a from vänster: Viva, Axel och Aila

Malin och Viva i BIG-finalen som resulterade i BIG-2 GRATTIS Malin

23-08-07 Då var valparna 8 veckor och de har börjat flytta till sina nya hem. Finns dock 2 hanar kar som söker nya hem.

23-07-16 Nya bilder på valparna och vi har fått nöjet att hänga med Tess några dagar så det finns nya kort på hennes egen sida.

23-06-11 Nu drar det ihop sig inför valpningen. På röntgen såg man 7 stycken så vi får väl se om de har rätt, kan ju vara så att någon ligger bakom.

23-06-18 Nu har valparna kommit det blev 9 st 4 tikar och 5 hanar. Valpningen gick bra och alla mår bra.

Bilder ligger under valpplaner.

23-07-09 Nya bilder under valpar 2023 De växer och frodas och har varit ute för första gången idag. 5 svarta hanar letar fortfarande nytt hem och ev 1 tik. 

230418 Nu är Hilda parad så nu väntar och hoppas vi på valpar i v. 24 med leverans v. 32

230222 Nu är Hilda ögonlyst U.A så nu väntar vi bara på löp.

23-02-20 Planerna för en valpkull börjar ta form och om allt går enligt mina planer kommer Limeflowers Glitter In The Air " Hilda" att paras inom snar framtid. Uppdatering kommer att läggas ut på valpplaner.

23-02-06 Grattis till Bon Jovikullen som idag blir 1 år

23-01-08 Då har vi varit på My Dog, en härlig helg med trevligt sällskap kring ringen. Resultat kan läsas på Limeflowers Somebody To Loves sida.