Nyheter 2019.2020.2021

Nyheter 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Nyheter 2022


22-12-30 Det har varit ett intensivt år med många utställningar för oss. Det har gått riktigt bra i vänstervarvet och vi har varit på många nya ställen under året där vi har träffat både gamla och nya bekantskaper. Så trevligt.

Ina hade en valpkull på 9 valpar och alla växter och frodas väl.

Då var 2022 års utställningar avslutade och vilket år vi haft jag och Luna..

2 x BIR-Valp

1 x BIS-valp

1 x BIG-valp

4 x BT-2

1 x BT-3

1 x BIM-junior

2 x BIR-junior

1 x BIS 3 junior

1 x JuniorCert DK

3 x R-CERT

1 x CERT

CRUFTS kvalificerad 2023


Nu tar vi nya tag till 2023!!


Nyheter 2021

211231 Sumering av året som gått!

Ja detta år har ju varit lite märkligt på många plan. Många planer som har fått ställas in eller flyttas. Himlen har fått några nya stjärnor några för tidigt men så är det när man har djur. Deras väl måste alltid gå först.

Vi hann med någa utställningar under året och det gick bra det jag tar med mig är nog årets Club Show där Luna placerade sig 4 med HP i valpklass. Hon visade framfötterna på alla utställningar vi var på och vi får hoppas att vi får möjlighet till fler tillfällen under 2022. 

ABBA-kullen har blivit röntgad där är fortfarande några kvar men det kommer förhoppningsvis in resultat under början av 2022. Jag är så evigt tacksam för att mina valpköpare röntgar sina hundar, dels för rasen men även för att jag ska kunna utvärdera mitt avelsmaterial. Det är en viktig del i avlen för att kunna avla fram friska och mentalt rastypiska hundar så TACK till er alla.

Önskar er alla ett gott slut på 2021 och en god fortsättning på 2022

21-11-21 Flocken verkar funnit sig till rätta och hittat fram till någon typ av ordning. Hade planerat att åka på några utställningar men sen blev det det dags för att opereas så jag fick planera om lite.

Just nu blir det inte gjort mycke, är inte lätt när man är enarmad. hade varit lättare om det var högran som var oanvändbar eftersom det är vänster sida man använder vid hudträning med jag kommer nog på nått. 


Fick några bilder från Martin och Pella som växer och frodas. Finnt diplom Grattis

Limeflowers Queen Of Gold (Hö) med dottern

Limeflowers Glitter In The Air (vä) en härlig höstdag i oktober

Limeflowers Now I´m Here " Pella" villar sig i soffan, en avslappnad och skön stil.

21-11-07 

Här har det varit en period av sorg då både Nike & Hera har fått somna in efter kort tids sjukdom. Det gick så himla fort så det har varit svårt att ta in det. Flocken blev mindre och det har tagit sin tid för dem att organisera sig men det verkar som om de nu har kommit till ro med det.

Vi väntar nu på att Ina ska komma i löp så vi kan para henne men när detta blir kan man inte veta utan det får tiden utvisa.

210917 Nu har vi haft några intensiva veckor i utställningsringen. Det har varit supertrevligt och med bra resultat. Luna har gjort sina första vänstervarv och vi fick uppleva labradorklubbens Club Show på Skokloster. Alltid lika trevligt och glad blir man ju när det går bra.

Mer info fins under Lunas sida. Ina har även hon varit med.

Även Molgan och Simba har varit i utställningsringen och de har skött sig utmärkt med fina kritiker.


Luna & jag går valpkurs i Ljungbyhed hos Daniel Nilsson en mycket givande och bra kurs, sen går jag apporteringskurs med Nova och hon är duktig hon med. 

210725

Kommer att ha 2 tillfällen då vi tränar lite ringträning och ev apportering här hemma. datumen är 29/7 kl 13.00 och 5/8 kl 13.00

210710 Nya sidor Valpträff och Luna har fått en egen sida.

21-07-02 Kennelträff

Då var det dags för Limeflowers kennelträff. Den 10/7 träffas Nova/Mac kullen Queen-kulle här hos oss kl 10.00. Planen är att pappa Mac även han kommer att närvara.


Den 17/7 har inbjudan gått ut till resterande valpköpare grekiska gudakullen f:2014, kull född 2015, kull född 2016, kull född 2019 (PINK) och kull födda 2020 (ABBA) hoppas vi ses då. 

21-06-22

Nu har sommaren kommit och det är skönt när man kan köra till sjön och låta hundarna simma,

Det första röntgenresultatet på ABBA kullen har kommit in ; ) nu väntar vi med spänning på att resterande ska röntga.


210521

Nu har valparna börjat flytta inte klokt vad 8 veckor går fort.

Bilder ligger på sidan valpkull 2021

21-04-12

Nu är alla valparna tingade så ni som ej har fått meddelande om att där är en valp till er önskar jag lycka till i framtiden med att hitta en ny vän.

21-03-23 

Nu har valparna kommit det blev 7 st 2 hanar och 5 tikar. Jag kommer att kontakta de som är tilltänkta valpköpare framöver.

21-03-03

Bild inlaggd på Woelfdram's American Mcdreamy på sidan valpplaner

21-02-26

Valpplaner är uppdaterad

200122

Nova är nu parad med Woefdram´s American McDreamy

Nu är det bara till att vänta och se. Håll koll på valpplaner där kommer jag att lägga in mer information framöver.

200109

Nu har Nova börjat löpa, nu väntar vi med spänning på att det blir dags att para. 

210106

Nytt år nya möjligheter, eller nått. Fortfarande händer det inte så mycket. Snart dags att börja jobba efter ett välbehövligt lov. Har nu bestämt vilken hane jag planerar att använda då min ursprungsplan inte gick att genomföra pga covid-19. Det kommer att bli en helgul kull. 


Trycket efter valp är högt och det är många som har hört av sig. Jag vill gärna veta om ni som varit i kontakt med mig redan har skaffat valp så att jag kan stycka er från listan. Det sparar tid för alla involverade. 

De som har meddelat att de vill stå kvar till nästa kull gör så klart det.


Håll koll för vidare uppdateringar på valpplaner för att se vad som händer.

Ha det trevligt i snön ; )

Nyheter 2020

201101

Här händer inte så ycket just nu mer än att vi har kommit igång med träningen av hundarna. Jag har gått en kurs med Hilda och hon skötte sig utmärkt. Vi har varit iväg och tränat Ina, Hera och Nova en del och de går från klarhet till klarhet. Det gör att träningen blir roligare men vi hr många utmaningar kvar att jobba på. Covid-19 är på väg upp igen så det gäller nog att ha en reservplan kring parningen, vet ju inte hur detta utvecklas och det är lite trist men livet föra alla andra aktiviteter.

200819

Då var Ina, Hilda & Nova ögonlysta utan anmärkning.


Planerna på att para Nova börjar ta sin form, det är många som visar intresse och det är ju roligt. Mer info kommer att läggas ut på valpplaner så håll utkik där.

200809

Den 1 augusti hade vi valpträff för ABBA och PINK kullen. Himla roligt att så många kom. Vi hade stålande väder och det var så himla kul att träffa alla. De utväcklas fint och det ska bli spännande att se hur de utvecklas. 

200527

Nu har sista valpen åkt till sitt nya hem och jag har fått rapport från alla att allt har bara gått bra i de nya hemmen. Önskar alla lycka till med era nya familjemedlemmar och vi hoppas på att vi snart kan ha en liten träff.Jag har en plan på att någon gång under sommaren kunna anordna en träff för alla valpar som kommer från kenneln men vi får väl se hur detta med Covid-19 utvecklas framöver. 

200517 Nya bilder på valpplaner

200411

Alla valparna är tingade!


200406

Valpar och tik mår väl så som det ser ut i dag är alla valparna tingade.

20-02-24 Valpplaner uppdaterade

2020-01-03 

Då var det ett nytt år  med nya utmaningar. Vi har varit på årets förta utställning i Göteborg. Det var en trevlig vistelse och Hera var nog väldigt nöjd med vistelsen då hon passade på att sova i sängarna på hotellet. Nu blir det till att sätta sig och kolla igenom kalenderna för att planera årets utstllningr och event som komma skall.


Vi planerar att para Limeflower Hera när hon kommer iång med löpet. kommer att lägga ut information på valpplaner så fort jag har några uppdateringar.NNYHETER 2019

190911 uppdateringar på Hera, Ina och valpar 2019

190711 Novas valpar kom 6 st 1 tik pch 5 hanar alla mår bra  mer info under valpplaner

19-06-12 Limeflowers Queen Of Gold " Nova" är konstaterad dräktig, så om allt går enligt planen kommer valparna v.28

19-05-30 Utställningsresultat uppdaterat

19-05-24 Valpplaner uppdaterade 

Kroppsmarkens Black Peral har fått en egen sida

Ina är nu röntgad med A på höfter och 0 på armbågar

Årets första utställning är avklarad, Vi deltog på My Dog i två dagar. Detta året hade de lagt ringen på ett bra ställe och det var gott om utrymme att röra sig på. Jag hade både Limeflowers Hera och Limeflowers Queen Of Gold med mig och de skötte sig utmärkt. Resultat finns åpå deras egna sidor.

Nyheter 2018

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

Önskar vi valpköpare och vänner.

18-10-28 Oj vad tiden bara springer iväg har ju inte uppdaterat hemsidan på evigheter. Har inte hänt så mycket i hundvärlden då jag har haft fullt upp med mitt nya arbete och vad det har innebärt. Jag och Ina har gått kurs och hon är ju en stjärna som alltid. Hon går från klarhet till klarhet med eller utan träning den. Vi har nu anmält till några utställningar som vi ska iväg på så får vi väl se hur det går, ska bli roligt i alla fall och träffa goda vänner. Vi har i alla fall tagit lite nya kort på töserna och det blev superbra tack vare den eminenta hjälpen av Katarina Ramberg.

18-04-01 Årets första utställning är nu avklarad och Limeflowers Queen Of Gold vann unghundsklassen med CK med superfin kritik. Vi blev dock inte placerade i bästa tikklassen. Nöjd och glad ändå efter en trevlig dag.

18-02-22 Nu har NIke kommit hem med sin dotter Kroppsmarkens Black Pearl "Ina"

Allt flyter på och Ina har intagit sin plats i flocken ( Ina ligger ner)

18-02-04 Idag har jag och töserna varit och gjort doftprov på Eukalyptus med godkännt resultat på båda Limeflowers Hera klarade det på 1:52:16 och Limeflowers Queen Of Gold på 0:12:88 sek knappt så jag hann med den lilla vässlan <3 Nu får jag väl se om vi kommer med på någon tävling framöver det brukar ju inte vara det enklaste men försöka får vi ju göra.

Nyheter 2017

171004 Idag fick jag glada nyheter, Tassa & Novas röntgenresultat och det var glädjande båda fria både på höfter och armbågar sen är ju Nova ögonlyst ua. Sen har Wilma kar klarat doftprov 1. 


171224 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar vi vänner och alla valpköpare!


171223 Nu är 4 av fem avkommer från Tess/Gaffer kullen röntgade med A på höfter och Ua på arbbågarna härligt tack för att ni röntgar era hundar

170619 Livet i Skåne

Hösten har kommit till Skåne och här går det i ett. Jag har farit runt med hundarna på utställningar, vi har varit i Sunne på Labradorklubbens Club Show, Borås, sen åkte vi till och deltog i Labradorklubben WT-mästerskap i Borås och dagen efter åkte vi till Askersund och deltog på SSRKs Club Show.

Vi tog en sväng till Danmark, dock utan hund, var två trevliga dagar i härligt sällskap. Många fina hundar och härliga människor.

Vi var på Labradorläger i Yxnerum och det var en kanontrevlig helg med likasinnade. Hade Nova med och hon visade sig från sin bästa sida vilken liten stjärna hon är.En riktig naturbegåvning.

Här var väl planen att vi skulle ta det lite lugnt men vi fick möjlighet att delta i labradorklubben Smålands poängjakt så kunde jag bara inte motstå så jag och Hera drog iväg till Hallaböke och hade en fantastisk dag i gott sällskap och Hera skötte sig utmärkt. Att delta på dessa aktiviteter som klubbarna anordnar är en möjlighet att skapa nya bekantskaper med likasinnande och dela erfarenheter med varandra. Så himla kul.

Efter allt flängande känns det rätt skönt att ta det lite lugnt och fokusera på mina egna hundars träning, jag har mycket nytt med mig hem från aktiviteterna som jag nu tänker praktisera.

170527 SSRK Södra Hasslarp

Limeflowers Star Gazer At All Time " Obi " Exc 2:a med CK i unghundsklassen. Grattis Åsa Canbäck

Limeflowers Queen Of Gold "Nova" Exc, 2:a med CK Juniorklass

Limeflowers Hera Exc, 4:a med CK

En varm men trevlig dag!

170521 Int. Skk Hässleholm

Limeflowers Hera vann öppenklassen med Ck, blev BT med CERT , CACIB & BIR

Vilken dag är så nöjd och glad 

17-05-14 En underbar dag som tillbringades på Fulltofta naturområde. Vi hade vackert väder och Kroppsmarkens Solitaier genomförde jägarförbundets apporteringstest med bravur. Annika och Tess vilket team ni är.

17-03-19 Bilder från valpträffen på Lenas Lek & Fritid! Tack alla som kom.


17-03-18 Nytt resultat på Nova & Heras Sidor


17-03-12 Nytt resultat på Novas & Heras sida.

Nyheter 2016

16-12-05 Sammanfattning av utställningsåret 2016

Den 2/12 och 3/12 var vi på Lilla & Stora Stockholm. Har aldring varit där tidigare och det var ju en upplevelse. Hade bara Hera med mig upp eftersom Nova inte var gammal nog och jag förstår varför man inte tar med valpar, det är ett stort evenemang och det är jobbigt för både hundar och människor. Så hur gick det då jo på fredagen vann Hera öppenklassen med CK och placerade sig sedan som BT-4  för Domare: Mrs Sian Ellis GB rasspeciallist

Dagen efter var det dags igen men denna dagen ställde vi för Mr Arwyn Ellis GB och Hera fick excellent placerade sig 2:a i konkurransen och när det var dags för placering var hon den som fick lämna ringen sist. Jag är så himla glad och nöjd. Nu blir det till att ta en paus i utställningsringen och planera inför nästa års event.

16-11-27 Juleutställning Danmark

Idag har vi varit iväg och ställt på Danska retrieverklubbens julutställning. Jag hade både Limeflowers Hera och Limeflowers Queen Of Gold med och det var en mycket trevlig tillställning med god stämning runt ringen.

Domare var Mrs Margaret Brown GB och det gick bra för båda töserna:

Limeflowers Queen Of Gold " Nova" Vann Babyklassen med HP och slutade sedan som BIM valp med en superfin kritik

Limeflowers Hera fick excellent men var sedan oplacerad i en mycket stor öppenklass. Man kan inte annat än vara mycket nöjd mina fina töser.

16-11-13 Limeflowers Queen Of Gold " Nova" har debuterat i utställningsringen denna helgen. Igår vad vi i Åstorp på SSRKs utställning där hon placerade sig 2:a med Hp i valpklass 4-6 månader, även Limeflowers Hera var med, hon fick excellent men oplacerad domare var Annette Bystrupp.

Idag var vi i Flyinge på Malmö valp vi hade sällskap av Emma och Limeflowers Queen Of The Night "Tassa" det gick väldigt bra

"Nova" vann klassen med Hederspris och "Tassa placerade sig 2:a med hederspris hon med. Kanonfina kritiker och de skötte sig utmärkt båda två.

Domare var Annelie KarlssonEmma och Tassa

16-09-18 Valpträff

Tack till alla som tog er tid att komma och hälsa på alltid lika kul att ses. Ni gör ett bra arbete och jag hoppas vi ses till våren

Birgitta & Eros

Birgitta & Eros tränar möten med Pernilla och Zlatan

Smoke kom med hela familjen

Åsa & Obi

Farzin, Maria och Stella

Detta fina labradorhuvud fick jag idag av Åsa, tack för att du gjorden denna till mig

Matias med Enzo och dotter

Limeflowers King Of Diamond har nu även han flyttat till sin nya familj,

Emma och Robin med nya familjemedlemmen Limeflowers Queen Of The Night "Tassa"

    Limeflowers Queen Of Gold vårt nya framtidshopp " Nova"

16-07-09 Tess valpar födda det blev 3 tikar och 2 hanar Efter omständigheterna så mår både tik och valpar bra.

Nyheter 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Nyheter 2022

Nyheter 2021

211231 Sumering av året som gått!

Ja detta år har ju varit lite märkligt på många plan. Många planer som har fått ställas in eller flyttas. Himlen har fått några nya stjärnor några för tidigt men så är det när man har djur. Deras väl måste alltid gå först.

Vi hann med någa utställningar under året och det gick bra det jag tar med mig är nog årets Club Show där Luna placerade sig 4 med HP i valpklass. Hon visade framfötterna på alla utställningar vi var på och vi får hoppas att vi får möjlighet till fler tillfällen under 2022. 

ABBA-kullen har blivit röntgad där är fortfarande några kvar men det kommer förhoppningsvis in resultat under början av 2022. Jag är så evigt tacksam för att mina valpköpare röntgar sina hundar, dels för rasen men även för att jag ska kunna utvärdera mitt avelsmaterial. Det är en viktig del i avlen för att kunna avla fram friska och mentalt rastypiska hundar så TACK till er alla.

Önskar er alla ett gott slut på 2021 och en god fortsättning på 2022

21-11-21 Flocken verkar funnit sig till rätta och hittat fram till någon typ av ordning. Hade planerat att åka på några utställningar men sen blev det det dags för att opereas så jag fick planera om lite.

Just nu blir det inte gjort mycke, är inte lätt när man är enarmad. hade varit lättare om det var högran som var oanvändbar eftersom det är vänster sida man använder vid hudträning med jag kommer nog på nått. 


Fick några bilder från Martin och Pella som växer och frodas. Finnt diplom Grattis

Limeflowers Queen Of Gold (Hö) med dottern

Limeflowers Glitter In The Air (vä) en härlig höstdag i oktober

Limeflowers Now I´m Here " Pella" villar sig i soffan, en avslappnad och skön stil.

21-11-07 

Här har det varit en period av sorg då både Nike & Hera har fått somna in efter kort tids sjukdom. Det gick så himla fort så det har varit svårt att ta in det. Flocken blev mindre och det har tagit sin tid för dem att organisera sig men det verkar som om de nu har kommit till ro med det.

Vi väntar nu på att Ina ska komma i löp så vi kan para henne men när detta blir kan man inte veta utan det får tiden utvisa.

210917 Nu har vi haft några intensiva veckor i utställningsringen. Det har varit supertrevligt och med bra resultat. Luna har gjort sina första vänstervarv och vi fick uppleva labradorklubbens Club Show på Skokloster. Alltid lika trevligt och glad blir man ju när det går bra.

Mer info fins under Lunas sida. Ina har även hon varit med.

Även Molgan och Simba har varit i utställningsringen och de har skött sig utmärkt med fina kritiker.


Luna & jag går valpkurs i Ljungbyhed hos Daniel Nilsson en mycket givande och bra kurs, sen går jag apporteringskurs med Nova och hon är duktig hon med. 

210725

Kommer att ha 2 tillfällen då vi tränar lite ringträning och ev apportering här hemma. datumen är 29/7 kl 13.00 och 5/8 kl 13.00

210710 Nya sidor Valpträff och Luna har fått en egen sida.

21-07-02 Kennelträff

Då var det dags för Limeflowers kennelträff. Den 10/7 träffas Nova/Mac kullen Queen-kulle här hos oss kl 10.00. Planen är att pappa Mac även han kommer att närvara.


Den 17/7 har inbjudan gått ut till resterande valpköpare grekiska gudakullen f:2014, kull född 2015, kull född 2016, kull född 2019 (PINK) och kull födda 2020 (ABBA) hoppas vi ses då. 

21-06-22

Nu har sommaren kommit och det är skönt när man kan köra till sjön och låta hundarna simma,

Det första röntgenresultatet på ABBA kullen har kommit in ; ) nu väntar vi med spänning på att resterande ska röntga.


210521

Nu har valparna börjat flytta inte klokt vad 8 veckor går fort.

Bilder ligger på sidan valpkull 2021

21-04-12

Nu är alla valparna tingade så ni som ej har fått meddelande om att där är en valp till er önskar jag lycka till i framtiden med att hitta en ny vän.

21-03-23 

Nu har valparna kommit det blev 7 st 2 hanar och 5 tikar. Jag kommer att kontakta de som är tilltänkta valpköpare framöver.

21-03-03

Bild inlaggd på Woelfdram's American Mcdreamy på sidan valpplaner

21-02-26

Valpplaner är uppdaterad

200122

Nova är nu parad med Woefdram´s American McDreamy

Nu är det bara till att vänta och se. Håll koll på valpplaner där kommer jag att lägga in mer information framöver.

200109

Nu har Nova börjat löpa, nu väntar vi med spänning på att det blir dags att para. 

210106

Nytt år nya möjligheter, eller nått. Fortfarande händer det inte så mycket. Snart dags att börja jobba efter ett välbehövligt lov. Har nu bestämt vilken hane jag planerar att använda då min ursprungsplan inte gick att genomföra pga covid-19. Det kommer att bli en helgul kull. 


Trycket efter valp är högt och det är många som har hört av sig. Jag vill gärna veta om ni som varit i kontakt med mig redan har skaffat valp så att jag kan stycka er från listan. Det sparar tid för alla involverade. 

De som har meddelat att de vill stå kvar till nästa kull gör så klart det.


Håll koll för vidare uppdateringar på valpplaner för att se vad som händer.

Ha det trevligt i snön ; )

Nyheter 2020

201101

Här händer inte så ycket just nu mer än att vi har kommit igång med träningen av hundarna. Jag har gått en kurs med Hilda och hon skötte sig utmärkt. Vi har varit iväg och tränat Ina, Hera och Nova en del och de går från klarhet till klarhet. Det gör att träningen blir roligare men vi hr många utmaningar kvar att jobba på. Covid-19 är på väg upp igen så det gäller nog att ha en reservplan kring parningen, vet ju inte hur detta utvecklas och det är lite trist men livet föra alla andra aktiviteter.

200819

Då var Ina, Hilda & Nova ögonlysta utan anmärkning.


Planerna på att para Nova börjar ta sin form, det är många som visar intresse och det är ju roligt. Mer info kommer att läggas ut på valpplaner så håll utkik där.

200809

Den 1 augusti hade vi valpträff för ABBA och PINK kullen. Himla roligt att så många kom. Vi hade stålande väder och det var så himla kul att träffa alla. De utväcklas fint och det ska bli spännande att se hur de utvecklas. 

200527

Nu har sista valpen åkt till sitt nya hem och jag har fått rapport från alla att allt har bara gått bra i de nya hemmen. Önskar alla lycka till med era nya familjemedlemmar och vi hoppas på att vi snart kan ha en liten träff.Jag har en plan på att någon gång under sommaren kunna anordna en träff för alla valpar som kommer från kenneln men vi får väl se hur detta med Covid-19 utvecklas framöver. 

200517 Nya bilder på valpplaner

200411

Alla valparna är tingade!


200406

Valpar och tik mår väl så som det ser ut i dag är alla valparna tingade.

20-02-24 Valpplaner uppdaterade

2020-01-03 

Då var det ett nytt år  med nya utmaningar. Vi har varit på årets förta utställning i Göteborg. Det var en trevlig vistelse och Hera var nog väldigt nöjd med vistelsen då hon passade på att sova i sängarna på hotellet. Nu blir det till att sätta sig och kolla igenom kalenderna för att planera årets utstllningr och event som komma skall.


Vi planerar att para Limeflower Hera när hon kommer iång med löpet. kommer att lägga ut information på valpplaner så fort jag har några uppdateringar.NNYHETER 2019

190911 uppdateringar på Hera, Ina och valpar 2019

190711 Novas valpar kom 6 st 1 tik pch 5 hanar alla mår bra  mer info under valpplaner

19-06-12 Limeflowers Queen Of Gold " Nova" är konstaterad dräktig, så om allt går enligt planen kommer valparna v.28

19-05-30 Utställningsresultat uppdaterat

19-05-24 Valpplaner uppdaterade 

Kroppsmarkens Black Peral har fått en egen sida

Ina är nu röntgad med A på höfter och 0 på armbågar

Årets första utställning är avklarad, Vi deltog på My Dog i två dagar. Detta året hade de lagt ringen på ett bra ställe och det var gott om utrymme att röra sig på. Jag hade både Limeflowers Hera och Limeflowers Queen Of Gold med mig och de skötte sig utmärkt. Resultat finns åpå deras egna sidor.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

Önskar vi valpköpare och vänner.

18-10-28 Oj vad tiden bara springer iväg har ju inte uppdaterat hemsidan på evigheter. Har inte hänt så mycket i hundvärlden då jag har haft fullt upp med mitt nya arbete och vad det har innebärt. Jag och Ina har gått kurs och hon är ju en stjärna som alltid. Hon går från klarhet till klarhet med eller utan träning den. Vi har nu anmält till några utställningar som vi ska iväg på så får vi väl se hur det går, ska bli roligt i alla fall och träffa goda vänner. Vi har i alla fall tagit lite nya kort på töserna och det blev superbra tack vare den eminenta hjälpen av Katarina Ramberg.

18-04-01 Årets första utställning är nu avklarad och Limeflowers Queen Of Gold vann unghundsklassen med CK med superfin kritik. Vi blev dock inte placerade i bästa tikklassen. Nöjd och glad ändå efter en trevlig dag.

18-02-22 Nu har NIke kommit hem med sin dotter Kroppsmarkens Black Pearl "Ina"

Allt flyter på och Ina har intagit sin plats i flocken ( Ina ligger ner)

18-02-04 Idag har jag och töserna varit och gjort doftprov på Eukalyptus med godkännt resultat på båda Limeflowers Hera klarade det på 1:52:16 och Limeflowers Queen Of Gold på 0:12:88 sek knappt så jag hann med den lilla vässlan <3 Nu får jag väl se om vi kommer med på någon tävling framöver det brukar ju inte vara det enklaste men försöka får vi ju göra.

Nyheter 2017

171004 Idag fick jag glada nyheter, Tassa & Novas röntgenresultat och det var glädjande båda fria både på höfter och armbågar sen är ju Nova ögonlyst ua. Sen har Wilma kar klarat doftprov 1. 


171224 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar vi vänner och alla valpköpare!


171223 Nu är 4 av fem avkommer från Tess/Gaffer kullen röntgade med A på höfter och Ua på arbbågarna härligt tack för att ni röntgar era hundar

170619 Livet i Skåne

Hösten har kommit till Skåne och här går det i ett. Jag har farit runt med hundarna på utställningar, vi har varit i Sunne på Labradorklubbens Club Show, Borås, sen åkte vi till och deltog i Labradorklubben WT-mästerskap i Borås och dagen efter åkte vi till Askersund och deltog på SSRKs Club Show.

Vi tog en sväng till Danmark, dock utan hund, var två trevliga dagar i härligt sällskap. Många fina hundar och härliga människor.

Vi var på Labradorläger i Yxnerum och det var en kanontrevlig helg med likasinnade. Hade Nova med och hon visade sig från sin bästa sida vilken liten stjärna hon är.En riktig naturbegåvning.

Här var väl planen att vi skulle ta det lite lugnt men vi fick möjlighet att delta i labradorklubben Smålands poängjakt så kunde jag bara inte motstå så jag och Hera drog iväg till Hallaböke och hade en fantastisk dag i gott sällskap och Hera skötte sig utmärkt. Att delta på dessa aktiviteter som klubbarna anordnar är en möjlighet att skapa nya bekantskaper med likasinnande och dela erfarenheter med varandra. Så himla kul.

Efter allt flängande känns det rätt skönt att ta det lite lugnt och fokusera på mina egna hundars träning, jag har mycket nytt med mig hem från aktiviteterna som jag nu tänker praktisera.

170527 SSRK Södra Hasslarp

Limeflowers Star Gazer At All Time " Obi " Exc 2:a med CK i unghundsklassen. Grattis Åsa Canbäck

Limeflowers Queen Of Gold "Nova" Exc, 2:a med CK Juniorklass

Limeflowers Hera Exc, 4:a med CK

En varm men trevlig dag!

170521 Int. Skk Hässleholm

Limeflowers Hera vann öppenklassen med Ck, blev BT med CERT , CACIB & BIR

Vilken dag är så nöjd och glad 

17-05-14 En underbar dag som tillbringades på Fulltofta naturområde. Vi hade vackert väder och Kroppsmarkens Solitaier genomförde jägarförbundets apporteringstest med bravur. Annika och Tess vilket team ni är.

17-03-19 Bilder från valpträffen på Lenas Lek & Fritid! Tack alla som kom.


17-03-18 Nytt resultat på Nova & Heras Sidor


17-03-12 Nytt resultat på Novas & Heras sida.

Första utställningen för året är avklarad. Den 26/2 var jag och Limeflowers Queen Of Gold på Valp & veteranutställningen i Hässleholm. Det var en trevlig tillställning och resultatet blev super. Nova vann sin klass, blev bästa tikvalp och slutade som BIM-valp kan inte bli bättre. Nu laddar vi om till nästa utställning.

Fotograf är Katarina Ramberg