Nyheter

Nyheter 2020

20-02-24 Valpplaner uppdaterade

2020-01-03 

Då var det ett nytt år  med nya utmaningar. Vi har varit på årets förta utställning i Göteborg. Det var en trevlig vistelse och Hera var nog väldigt nöjd med vistelsen då hon passade på att sova i sängarna på hotellet. Nu blir det till att sätta sig och kolla igenom kalenderna för att planera årets utstllningr och event som komma skall.


Vi planerar att para Limeflower Hera när hon kommer iång med löpet. kommer att lägga ut information på valpplaner så fort jag har några uppdateringar.NNYHETER 2019

190911 uppdateringar på Hera, Ina och valpar 2019

190711 Novas valpar kom 6 st 1 tik pch 5 hanar alla mår bra  mer info under valpplaner

19-06-12 Limeflowers Queen Of Gold " Nova" är konstaterad dräktig, så om allt går enligt planen kommer valparna v.28

19-05-30 Utställningsresultat uppdaterat

19-05-24 Valpplaner uppdaterade 

Kroppsmarkens Black Peral har fått en egen sida

Ina är nu röntgad med A på höfter och 0 på armbågar

Årets första utställning är avklarad, Vi deltog på My Dog i två dagar. Detta året hade de lagt ringen på ett bra ställe och det var gott om utrymme att röra sig på. Jag hade både Limeflowers Hera och Limeflowers Queen Of Gold med mig och de skötte sig utmärkt. Resultat finns åpå deras egna sidor.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

Önskar vi valpköpare och vänner.

18-10-28 Oj vad tiden bara springer iväg har ju inte uppdaterat hemsidan på evigheter. Har inte hänt så mycket i hundvärlden då jag har haft fullt upp med mitt nya arbete och vad det har innebärt. Jag och Ina har gått kurs och hon är ju en stjärna som alltid. Hon går från klarhet till klarhet med eller utan träning den. Vi har nu anmält till några utställningar som vi ska iväg på så får vi väl se hur det går, ska bli roligt i alla fall och träffa goda vänner. Vi har i alla fall tagit lite nya kort på töserna och det blev superbra tack vare den eminenta hjälpen av Katarina Ramberg.

18-04-01 Årets första utställning är nu avklarad och Limeflowers Queen Of Gold vann unghundsklassen med CK med superfin kritik. Vi blev dock inte placerade i bästa tikklassen. Nöjd och glad ändå efter en trevlig dag.

18-02-22 Nu har NIke kommit hem med sin dotter Kroppsmarkens Black Pearl "Ina"

Allt flyter på och Ina har intagit sin plats i flocken ( Ina ligger ner)

18-02-04 Idag har jag och töserna varit och gjort doftprov på Eukalyptus med godkännt resultat på båda Limeflowers Hera klarade det på 1:52:16 och Limeflowers Queen Of Gold på 0:12:88 sek knappt så jag hann med den lilla vässlan <3 Nu får jag väl se om vi kommer med på någon tävling framöver det brukar ju inte vara det enklaste men försöka får vi ju göra.