Nyheter 2022

Nyheter 2022

22-09-14 Kennelträff

Nu är det dags för ett nytt försök med en kennelträff. Vi träffas den 24/9 kl 11.00 på Örkelljunga brukshundklubb. Tränar det ni vill och fikar. Vi håller på så länge vi känner för det. Har ni speciella önskemål meddela gärna detta innan så jag kan planerar för det. Meddela mig om ni kommer så jag har fika så det räcker. Varmt välkomna!

22-07-27 Nya resultat på Lunas sida.

22-07-26 På grund av sjukdom blev valpträffen inställd men jag ska kolla efter en ny datum framöver när vi har blivit friska.

22-07-09 Nya resultat på Lunas sida

22-07-08 Nya resultat på Lunas & Novas sidor

22-04-30 Nya resultat på Lunas sida

22-04-10 Nu har alla valparna flytta till sina nya hem. Vi önskar er lycka till med de svå liven. hoppas på många uppdateringar och bilder.


Ev planeras en kull till sensommaren/hösten men det återstår att se.


22-03-27

Då var det dags för en kennelträff på långfredag 15 april träffas vi på Örkelljunga brukshundklubb mellan kl 10-15. Vi tränar och umgås. Har ni några speciella önskemål så meddela mig gärna innan så jag kan planera. Ta med egen fika, massa hundgodis, leksak och kläder efter väder. 


Välkomna!

220208 Valparna har kommit. De kom i söndags det blev 6 svarta hanar och 2 svarta tikar. Se mer under valpplaner

220104 Då var det nytt år och nya äventyr. Vi skulle ju åkt till Göteborg och ställt Luna på My Dog men detta blev ju inställt igen. Väldigt tråkitgt men det är det enda rätta. Livet före nöjen och tyvärr tror jag att det är så vi får ha det ett tag till. Hoppet är ju att allt ska lugna ner sig och vi kan återgå till mindre restrektioner och mer frihet men det får tiden utvisa. Om vi alla försöker hjälpa till och försöka hålla oss till restrektionenrna så kanske det kan bli så.

Förhoppningsvis kommer de utomhusutställningar som är planerade att genomförs så det är väl bara till att hålla tummarna för att det blir så. Vi har kunnat gå valpkurs, apporteringskur och så var vi på handlerkurs och dett har ju livat upp det hela och dett kan behövas i dessa tider.


Under 2022 hoppas vi på en kull valpar men det är fortfarande för tidigt att sia om. Min känsla är att Ina är dräktig men som sagt inget är klart förrän de ligger i valplådan så ni som har visat intresse tidigare meddela mig om ni fortfarande är intresserade och så får ni helt enkelt höra av er igen. Denna kullen kommer att bli svarta ev bruna valpar. Kommer att uppdtaer valpsidan när jag vet.


Om allt flyter på kan det tänkas bli en gul/svart kull senare i år men det hänger som sagt på när tiken som är tilltänkt löper men det kommer ut på hemsidan det med när vi kommit längre i planering.