2017

NNYHETER 2017


171224 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar vi vänner och alla valpköpare!


171223 Nu är 4 av fem avkommer från Tess/Gaffer kullen röntgade med A på höfter och Ua på arbbågarna härligt tack för att ni röntgar era hundar

171004 Idag fick jag glada nyheter, Tassa & Novas röntgenresultat och det var glädjande båda fria både på höfter och armbågar sen är ju Nova ögonlyst ua. Sen har Wilma kar klarat doftprov 1. 

170619 Livet i Skåne

Hösten har kommit till Skåne och här går det i ett. Jag har farit runt med hundarna på utställningar, vi har varit i Sunne på Labradorklubbens Club Show, Borås, sen åkte vi till och deltog i Labradorklubben WT-mästerskap i Borås och dagen efter åkte vi till Askersund och deltog på SSRKs Club Show.

Vi tog en sväng till Danmark, dock utan hund, var två trevliga dagar i härligt sällskap. Många fina hundar och härliga människor.

Vi var på Labradorläger i Yxnerum och det var en kanontrevlig helg med likasinnade. Hade Nova med och hon visade sig från sin bästa sida vilken liten stjärna hon är.En riktig naturbegåvning.

Här var väl planen att vi skulle ta det lite lugnt men vi fick möjlighet att delta i labradorklubben Smålands poängjakt så kunde jag bara inte motstå så jag och Hera drog iväg till Hallaböke och hade en fantastisk dag i gott sällskap och Hera skötte sig utmärkt. Att delta på dessa aktiviteter som klubbarna anordnar är en möjlighet att skapa nya bekantskaper med likasinnande och dela erfarenheter med varandra. Så himla kul.

Efter allt flängande känns det rätt skönt att ta det lite lugnt och fokusera på mina egna hundars träning, jag har mycket nytt med mig hem från aktiviteterna som jag nu tänker praktisera.

170527 SSRK Södra Hasslarp

Limeflowers Star Gazer At All Time " Obi " Exc 2:a med CK i unghundsklassen. Grattis Åsa Canbäck

Limeflowers Queen Of Gold "Nova" Exc, 2:a med CK Juniorklass

Limeflowers Hera Exc, 4:a med CK

En varm men trevlig dag!

170521 Int. Skk Hässleholm

Limeflowers Hera vann öppenklassen med Ck, blev BT med CERT , CACIB & BIR

Vilken dag är så nöjd och glad 

17-05-14 En underbar dag som tillbringades på Fulltofta naturområde. Vi hade vackert väder och Kroppsmarkens Solitaier genomförde jägarförbundets apporteringstest med bravur. Annika och Tess vilket team ni är.

17-03-19 Bilder från valpträffen på Lenas Lek & Fritid! Tack alla som kom.


17-03-18 Nytt resultat på Nova & Heras Sidor


17-03-12 Nytt resultat på Novas & Heras sida.

Första utställningen för året är avklarad. Den 26/2 var jag och Limeflowers Queen Of Gold på Valp & veteranutställningen i Hässleholm. Det var en trevlig tillställning och resultatet blev super. Nova vann sin klass, blev bästa tikvalp och slutade som BIM-valp kan inte bli bättre. Nu laddar vi om till nästa utställning.

Fotograf är Katarina Ramberg