2016

16-12-05 Sammanfattning av utställningsåret 2016

Den 2/12 och 3/12 var vi på Lilla & Stora Stockholm. Har aldring varit där tidigare och det var ju en upplevelse. Hade bara Hera med mig upp eftersom Nova inte var gammal nog och jag förstår varför man inte tar med valpar, det är ett stort evenemang och det är jobbigt för både hundar och människor. Så hur gick det då jo på fredagen vann Hera öppenklassen med CK och placerade sig sedan som BT-4  för Domare: Mrs Sian Ellis GB rasspeciallist

Dagen efter var det dags igen men denna dagen ställde vi för Mr Arwyn Ellis GB och Hera fick excellent placerade sig 2:a i konkurransen och när det var dags för placering var hon den som fick lämna ringen sist. Jag är så himla glad och nöjd. Nu blir det till att ta en paus i utställningsringen och planera inför nästa års event.

NNYHETER 2016

16-11-27 Juleutställning Danmark

Idag har vi varit iväg och ställt på Danska retrieverklubbens julutställning. Jag hade både Limeflowers Hera och Limeflowers Queen Of Gold med och det var en mycket trevlig tillställning med god stämning runt ringen.

Domare var Mrs Margaret Brown GB och det gick bra för båda töserna:

Limeflowers Queen Of Gold " Nova" Vann Babyklassen med HP och slutade sedan som BIM valp med en superfin kritik

Limeflowers Hera fick excellent men var sedan oplacerad i en mycket stor öppenklass. Man kan inte annat än vara mycket nöjd mina fina töser.

16-11-13 Limeflowers Queen Of Gold " Nova" har debuterat i utställningsringen denna helgen. Igår vad vi i Åstorp på SSRKs utställning där hon placerade sig 2:a med Hp i valpklass 4-6 månader, även Limeflowers Hera var med, hon fick excellent men oplacerad domare var Annette Bystrupp.

Idag var vi i Flyinge på Malmö valp vi hade sällskap av Emma och Limeflowers Queen Of The Night "Tassa" det gick väldigt bra

"Nova" vann klassen med Hederspris och "Tassa placerade sig 2:a med hederspris hon med. Kanonfina kritiker och de skötte sig utmärkt båda två.

Domare var Annelie KarlssonEmma och Tassa

16-09-18 Valpträff

Tack till alla som tog er tid att komma och hälsa på alltid lika kul att ses. Ni gör ett bra arbete och jag hoppas vi ses till våren

Birgitta & Eros

Smoke kom med hela familjen

Åsa & Obi

Zlatan med matte, är inte enkelt att fokusera åpå rätt saker när det luktar så gott över allt ; )

Farzin, Maria och Stella

Birgitta & Eros tränar möten med Pernilla och Zlatan

Detta fina labradorhuvud fick jag idag av Åsa, tack för att du gjorden denna till mig

Matias med Enzo och dotter

Limeflowers King Of Diamond har nu även han flyttat till sin nya familj,

160903 Nu börjar valparna flytta hemifrån och idag åkte Limeflowers Queen Of The Night  och det är nu klart att Limeflowers Queen Of Gold stannar här.

Emma och Robin med nya familjemedlemmen Limeflowers Queen Of The Night "Tassa"

    Limeflowers Queen Of Gold vårt nya framtidshopp " Nova"

Limeflowers King Of The Road " King" med husse

Limeflowers Queen Delight " Wilma" Har nu åkt till sin nya familj

16-08-20 Idag har vi varit i Uddevalla på SSRks utställning. Domaren var Lene Johansen och Limeflowers Hera fick exellent, plac 2:a i unghundsklassen med CK.

Gul tik

Svart hane 2

Svart tik

Svart tik

Svart hane

2016-08-21 valparna 6 veckor

16-08-12 Nu närmar sig valparna 5 veckor och de börjar utforska omgivningen. De har varit ute en stund varje dag och även om de inte orkar så mycket så tycker de att det är spännande.

16-07-09 Tess valpar födda det blev 3 tikar och 2 hanar Efter omständigheterna så mår både tik och valpar bra.