NNYHETER 2018

18-10-28 Oj vad tiden bara springer iväg har ju inte uppdaterat hemsidan på evigheter. Har inte hänt så mycket i hundvärlden då jag har haft fullt upp med mitt nya arbete och vad det har innebärt. Jag och Ina har gått kurs och hon är ju en stjärna som alltid. Hon går från klarhet till klarhet med eller utan träning den. Vi har nu anmält till några utställningar som vi ska iväg på så får vi väl se hur det går, ska bli roligt i alla fall och träffa goda vänner. Vi har i alla fall tagit lite nya kort på töserna och det blev superbra tack vare den eminenta hjälpen av Katarina Ramberg.

18-04-01 Årets första utställning är nu avklarad och Limeflowers Queen Of Gold vann unghundsklassen med CK med superfin kritik. Vi blev dock inte placerade i bästa tikklassen. Nöjd och glad ändå efter en trevlig dag.

18-02-22 Nu har NIke kommit hem med sin dotter Kroppsmarkens Black Pearl "Ina"

Allt flyter på och Ina har intagit sin plats i flocken ( Ina ligger ner)

18-02-04 Idag har jag och töserna varit och gjort doftprov på Eukalyptus med godkännt resultat på båda Limeflowers Hera klarade det på 1:52:16 och Limeflowers Queen Of Gold på 0:12:88 sek knappt så jag hann med den lilla vässlan <3 Nu får jag väl se om vi kommer med på någon tävling framöver det brukar ju inte vara det enklaste men försöka får vi ju göra.